05-06-10

wandel-weer-

Hadden we het de vorige keer nog over het contrast en de grillen van ons belgenweertje,en waren de vooruitzichten voor vorig weekende dan ook weer niet zo goed.Wel wij hebben het tegenovergestelde -weer- ondervonden .Tot zaterdagavond hadden we prima wandelweer.

1

 

Om 7;30uur was het al joggingtijd en een stralend zonnetje lachte ons reeds toe.Had men het over een sombere dag op de radio,bij ons was daar niets van te merken

2

 

Ook de kapel kon zen nieuw laagje verf in een zonnenstraaltje tonen.

3

 

We konden die dag echt genieten van een lekker weertje ,en maakten een wandeling via Marcourt naar Jupille om langs het vakantiedorp terug naar huis te gaan.

4

 

Toch nog even tijd genomen voor enkele plaatjes ,zoals deze van de kerk van jupille.

5

 

Ieder geniet op zijn manier van deze dag

6

Vandaag echter geen klimmers aan de rotsen

Via deze brug terug de Ourthe over ,en weer terug naar huis,al moeten we toegeven dat we eerst nog een fris palmke dronken op het domein alvorens huiswaarts te keren .

Zo hadden we toch weer een 12 kilometertjes gedaan .Een beschrijving van deze wandeling http://ardennengenot.skynetblogs.be/post/7370783/rondom-ons .Het was er eentje van vorige jaar dat we nog eens overdeden.

Dit week-end beloven ze alvast nog een stukje zonniger en warmer dan het vorige ,dus uistekend wandelweer .

Geniet er van ,en doe een stapje in de natuur.

Erik en Marina

07:15 Gepost door Erik en Marina in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

gelukkig dat jullie de juiste dag met het juiste weer hadden,hier weet je het nooit,mooie foto's degene met de kano's is erg leuk,groetjes.

Gepost door: linda compagnie | 06-06-10

Post een commentaar